Anna

Kategorier:

Angränsande rum : Lamull, ljus antikgrå

Hej Jag vill måla om ett större sovrum med en fondvägg i Jotuns kalk mineral. Sovrummet ligger nord väst då kalla färger görs sig inte bra. Har grått i olika ljusa nyanser i övriga lägenheten. Ska jag hålla mig till gråa nyanser för att skapa en mer harmonisk intryck? Finns det för övrigt ngn annan färg som gifter sig bra med grått? Öppen för nytänk och förslag. Tack på förhand

06/03/2018 09:10:20

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Anna

Jag tycker att det kan vara fint att ha en avvikande färg i sovrummet om ni har grått i övrigt i bostaden. Förutsatt att det är "rätt" färg så skapar det dynamik. Kika på  LADY 10961 Raw Canvas,  LADY 10580 Soft Skin eller  LADY 8302 Lagerträd. De funkar bra med era färger. Glöm inte att provmåla så ni ser hur färgerna ter sig i era förhållanden, ljus etc. Provmåla gärna på en vit skiva eller kartong. Då kan ni flytta runt färgprovet och se det på olika ställen i rummet;)

För de som gillar rustika kalkade väggar (betong-aktigt utseende), finns  LADY Minerals kalkfärg i utvalda kulörer. De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning.

Lycka till:)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top