Renoveringsparet

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : 9918 Klassisk vit

Angränsande rum : 9904 Skumring, 4629 Skuggblå

Hej! Vi renoverar kök och vardagsrum. Det är öppen lösning, stora fönster på 3 väggar, ingång från hall till båda kök och vardagsrum. Nu är frågan; vilken färg passar på köksluckorna? Köksluckor på hel vägg, med kyl/fys och ung/mikro i stål. Köksö med diskmaskin i stål, och merbau bänk. Alla handtag i stål, fläkt i stål/glas. Oljevaxad merbau golv i köket, vitlaserad parkett i vardagsrummet. Kommer det bli snyggt med 4727 skuggblå, alt. 9938 naturligt svart? Det ska vara tidlöst och harmonisk, med en touch av elegans!

09/04/2018 11:53:33

Svar från kulörrådgivaren:

Hej

Läckert :) Jag skulle måla köksluckorna i  LADY 9938 Naturligt Svart. Det kommer bli sobert och fungera fint med övriga färger. Provmåla på en skiva och håll upp mot luckorna så ser ni om det blir bra i era ljusförhållanden.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Lycka till!

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej, och tack för ditt svar! Har några förslag på ljusare alternativ på köksluckorna?

09/04/2018 15:55:29

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen

Titta på något ljusare  LADY 4477 Deco Blue som skulle vara superfin i ert kök eller mycket ljusare  LADY 1269 Gryning. Den ljusa grå ni har på väggen kan lätt dra åt ljusblått så provmåla på en skiva och se hur det blir i era förhållanden. 

Lycka till :)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top