Suzanna lövgren

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : 0500/standard dörrar och fönster s0502y

Angränsande rum : Soft mint och minty breeze

Hej! Vi har byggt nytt. Vi hade ganska mkt färger men känner nu att vi vill ha lite mera neutralt. Köket ska byggas upp mot tak. Lantligt kök. Luckorna är offwhite och listerna (tak, foder och golv) är 0500 så ganska vita. Vill ha en väggfärg som inte blir gul mot de vitare listorna och som samtidigt är varm så att köket upplevs vitare. Taket är också 0500. Vi har ett ekparkettgolv. Kom gärna med ljusa behagliga färgförslag. Bra om de kan funka till gröna toner då även närliggande vägg kommer dels vara minty breeze och soft mint. Stort och öppet därför finns väggen i anslutning. Vill att det ska bli mera rätt denna gången. Vi vill ljusa upp och harmonisera och få köket mera vitt. Mvh Suzanna

10/04/2018 20:47:57

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Suzanna

Lite osäker på färgen på era köksskåp men kika på  LADY 8470 Smooth White som är ursnygg ihop med  LADY 7163 Minty Breeze och  LADY 7555 Soft Mint. Alternativt  LADY 1928 Sommarsnö som har en rödare ton. Provmåla på skiva för att se hur det blir hemma hos er.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning. Vill man ha en vägg som är robust, fläckavvisande och extra tvättbar, väljer man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10).

Lycka till :)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen

Här kommer ett förslag till,  LADY 8394 Vit Poesi. Glöm inte provmåla :)

Lycka till!

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top