Vicki

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Vit

Hej, Ska måla om vardagsrum/kök från vitt till grått och blått och skulle då helst velat ja 1973 antikgrå och 5044 blåis. Dock är det inte samma svarthet i dem - funkar det ändå? Rädd att 1877 Vallmpfrö blir för mörkt. Hur ska man tänka? Vill helst inte använda 5200 Diary blue då den känns lite ”tråkigare”. Tacksam för svar!

16/04/2018 20:45:40

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Vicki

Om du har möjlighet att kolla upp NCS-koden på era köksskåp så blir det lättare att hitta rätt men  LADY 1973 Antikgrå och  LADY 5044 Blåis blir absolut fina ihop. Provmåla så ser du hur den färgkombinationen blir med era andra färger som t ex köksskåp och i ert ljus. 

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett elegant uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Lycka till :)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top