Sp

Lister/dörrar/fönster: Klasson vit

Angränsande rum: ?

Möbler/köksluckor etc.: ?

Tak: ?

Jag vill göra en total makeover i vårat hus på landet och då menar jag verkligen att måla om precis ALLT! Stilen jag vill ha ska vara stilren men endå lite mysig, färgerna jag tycker mest om är olika gråa nyanser, gråblå och såklart vitt på dörrar, dörrkarmar och lister! Det enda jag kommit fram till är att jag vill ha dunkelgrå som fondvägg i sovrummet och att inredningen i sovrummet & vardagsrummet ska vara vita,svarta och grön eller vit marmor, kanske lite roseguld. Detta är nästan ingenting att gå på och sjukt dålig info, men det är allt jag vet än så länge... Jag skulle vilja göra så att rummen framstår lite större också, så det inte blir för mörkt och instängt!

04/10/2018 16:56:10

Jotun svarar:

Hej Sp

Vilket kul projekt! Titta på följande färger ihop med  LADY 4638 Dunkelgrå.  LADY 0394 Varmgrå,  LADY 12078 Comfort Grey,  LADY 10580 Soft Skin och  LADY 6352 Evening Green. Provmåla så ser du hur det blir i ert hus med ert ljus. 

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Här kommer ett blogginlägg som du kan inspireras av, http://www.ladyinspirationsblogg.se/nyrenoverad-stugdrom/ 

Lycka till :)


07/10/2018 17:05:30
Go to top