L

Se blogginlägget frågan är knuten till.

Lister/dörrar/fönster: NCS 0502-Y

Angränsande rum: Nordsjövit, Nordiskt Hav,

Möbler/köksluckor etc.: Vitt kök, furudörrar och -fönster, vita möbler, fåtöljer i tyg "varmgrå"

Tak: kritvitt (kan ej kulörkod)

Hej! Kan du hjälpa mig med färgsättning i vårt stora allrum och vardagsrum? Jag vill ha en harmonisk och lugn kulör mot grå eller blå som funkar med fondväggen i köket (Karlslund 2922, Boråstapeter), med våra vita möbler (tror de flesta är i NCS 0502-Y), samt med våra innerdörrar och fönster i furu. Jag har just målat vårt sovrum i Nordsjövit och en fondvägg med "Nordiskt hav" och är mycket nöjd! Just nu tycker jag att våra möbler etc. ser så gula ut och den känslan vill jag ta bort utan att behöva byta ut alla möbler :-). Jag önskar en kulör som är ganska neutral och inte för mörk. Taket är kritvitt (kan ej kulörkoden då detta målades innan vi flyttade in). Nylagda golv i alla sovrum är Cello Reykiavik. Mattor under köksbord samt soffgrupp kommer att vara mörkt grå. Mycket tacksam för tips! //L

08/10/2018 09:46:00

Jotun svarar:

Hej L

 LADY 4625 Nordiskt Hav är superfin! Jag är lite osäker på den blå färgen i tapeten men kika på  LADY 0553 Ascott och  LADY 8470 Smooth White till allrummet. Provmåla på en vit skiva eller kartong som ni kan flytta runt och se hur färgerna blir hemma hos er i ert ljus. 

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. 

Lycka till :)


09/10/2018 12:00:34
Go to top