Anna

Kategorier:

Hej! Söker en ljus färg att ha på väggarna i vårt fritidshus som snart står färdigt. Vi kommer att lägga Siljan furugolv frost (lätt vitvaxat) i hela huset och Konradssons Tortora retro it brun klinker i hallen. Synliga takstolar som ska kläs in (halva huset), antingen i trä som ljuslaseras/motsvarande eller målas vita. Vi behöver nu hjälp att välja färg till väggarna i ffa vardagsrum/kök (öppen planlösning) men också i sovrum och barnrum. Än är kök inte beställt så vi har här alla möjligheter än så länge. Vi kommer att installera Philips Hue belysning och väljer gärna färger som tar tillvara möjligheterna med denna. Tacksam för tips! Vänliga hälsningar Anna

09/10/2018 15:22:20

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Anna

Det låter fantastiskt fint! Jag hjälper dig gärna. Vad tänker ni för färger, varma, kalla? Har du bilder på golv så skulle det vara bra om du vill ladda upp dem här. Tänk även igenom vilken färg köksskåpen ska ha. De kommer påverka resten av färgsättningen i en öppen planlösning. 

På återhörande :)

Med vänliga hälsningar


Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej! Jag har laddat upp några bilder på golvet nedan (på vissa syns lite skyddspapp och skyddsmattor). Tänker färger som vitt, beige, brun, grå men är tacksam för andra idéer. Fasaden är målad i falu rödfärg, även knutarna. Kök ej bestämt men det blir sannolikt någon form av vitt, beige, matt svart eller träkök. Mvh Anna

17/10/2018 13:34:40

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Anna

Här kommer en färgpalett ni kan använda som skapar en ombonad miljö och är fina mot era golv,  LADY 10678 Space,  LADY 12075 Soothing Beige,  LADY 10290 Soft Touch och  LADY 12083 Devine. Provmåla så ser ni hur det blir hos er i ert ljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt.

Lycka till :))


Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top