Rebecca

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : S 0502-Y

Angränsande rum : Ljus Antikgrå / Evening Green

Hej, jag har ett sovrum på övervåningen som idag står som ett gästrum som jag vill måla. Nedervåningen är målad Ljus Antikgrå som bas, hallen Grå skiffer, master bedroom” i Deco Blue. Övervåningen är målad i Ljus Antikgrå som en bas och vardagsrummet i evning green. Jag tänkte att jag ville göra någonting roligt i gästrummet/sovrum. Ingenting grått, utan ngt annat. Men vad? Jag tänkte måla 2 väggar då ena väggen är 4 meter hög som jag skall låta vara. så den måste gå tillsammans med Ljus Antikgrå. Rummet är 10m2, snedtak och fönster mot Öst. Skickar bild på när det fortfarande var gipsat, men nu som sagt målat med Ljus Antikgrå

13/10/2018 14:14:44

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Rebecca

Jag tycker ni ska kika på  LADY 5180 Oslo och  LADY 7163 Minty Breeze. Båda två fina till de färger du redan valt. Rekommenderad färg på lister och dörrar är  LADY 9918 Klassisk Vit eller  LADY 7236 Chi Snickerierna i S0502-Y kan eventuellt kännas något gulare i tonen än de kallare vita färgerna mot dessa blågröna toner men provmåla så ser ni hur det blir i ert ljus.

Provmåla alltid på en vit skiva, kartong eller liknande så att du kan flytta runt färgprovet och se hur det ter sig i olika delar av rummet.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Lycka till nu :)


Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top