Bosse D

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Brutet vitt eller som idag mörkt trä?

Vi skall måla om alla väggar, lister och tak men kommer att behålla ett terracotafärgat klinkergolv i matrum, kök och hall. I angränsande sovrum tänker vi lägga in nya parkettgolv. Vitlaserade eller mörk ek. Utmaningen är att det är jättesvårt att hitta något annat än vitt som kan passa ihop med klinkergolvens röda ton. Det är också relativt små och få fönster som gör det lite mörkt.

18/03/2019 16:41:28

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Bosse

Kika på följande färgpalett.  LADY 1352 Form,  LADY 10679 Washed Linen,  LADY 8252 Green Harmony och  LADY 8479 Evergreen. Förslagsvis de gröna i hall och sovrum. De grå i kök och v-rum. Provmåla alltid på en vit skiva, kartong eller liknande så att du kan flytta runt färgprovet och se hur det ter sig i olika delar av rummet.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Lycka till :)


Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top