Tina

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Socklar: NCS S 0500-N

Hej, Vi vill måla om 3 rum i vår lägenhet. Vi vill att det blir ett bra flow och enhetlig känsla i samtliga rum. Här nedan är de färger vi har och vill "utgå ifrån" när vi ska måla om alla samtliga väggar. I alla rum just nu: -Golv vitpigmenterad ek - väggar, tak och golvsocklar: NCS S 0500-N - stora fönsterpartier från golv till tak. Fönsterramar i svart färg. Kök/vardagsrum/hall: Köksluckor/köksskåp samt inbyggd garderob i hallen i kulören: NCS S 2502-Y Här vill vi ha en ljus färg som ger en ombonad känsla. Ska vara ljusare kulör än köksluckorna och hallgarderoben. Sovrum 1. Inbyggd garderob i blåa 8010-R90B En färg som passar bra i sovrummet i kombination med de mörkblå garderoben. Även med färgerna i de andra rummen då man ser in. Sovrum 2. Inget att anpassa oss efter. Dock ser man in i detta rum från både hallen och sovrum nr1. Kikat lite på färgerna sheer gray, comfort gray och reflektion. Men blir osäker och är supertacksam för råd och förslag.

19/05/2019 14:51:32

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Tina

 LADY 1973 Antikgrå är en fin ljusgrå färg men den kan dra åt det kallare hållet ihop med  LADY 9918 Klassisk Vit. Kan vara bra att känna till.

Kika på  LADY 1928 Sommarsnö till köksväggarna,  LADY 1877 Vallmofrö till väggar i sovrum1 med mörkblå garderober och  LADY 7163 Minty Breeze till sovrum2. Superviktigt att provmåla så ni ser hur det blir hos er i ert ljus. Kika i både lampljus och dagsljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. 

Lyckat till :))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top