Kristina

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Vit

Angränsande rum : Vit

Jag blev intresserad av att måla med rosa blush färgen. http://www.ladyinspirationsblogg.se/ombonad-atmosfar-varma-nyanser/ enligt inspirationsbloggen. Men jag hitta ingen återförsäljare (den i Solna är stängd) Bauhaus Bromma har inte Lady vad jag kunde se och ingen info om hur man beställer prover. Vore tacksam om hur man ska gå tillväga? Jag har idag vit färg på väggarna.

13/02/2018 10:26:54

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Kristina,

Så kul att du blev inspirerad. Den är verkligen fin, 2856 Warm Blush och den funkar ihop med fabriksmålade lister och dörrar som ofta går i 1453 Bomull och ihop med 9918 Klassisk Vit. Provmåla gärna på en vit skiva, kartong eller liknande så att du kan flytta runt färgprovet och se hur det ter sig i olika delar av rummet. Titta också hur färgen blir i olika ljusförhållanden.

LADY säljs bara i färg-fackhandeln, tyvärr inte på Bauhaus. Du kan se vilka färghandlare som finns i närheten av där du bor här: https://www.jotun.com/se/se/b2c/dealers/find-dealers/index.aspx Vi rekommenderar att du ringer och kollar att den färg du söker finns inne just nu.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Det kommer bli jättefint:)

Lycka till!


Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top