Alexander

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Ingen

Angränsande rum : Ingen

Hej, jag skall renovera och flytta vårt kök till vardagsrummet för att få öppen planlösning. Jag har valt en IKEA lucka med Veddinge Grå med färgkod 2502-B. Har ni förslag på färg på golv, tak och fönster som passar till köket. Jag har öven köpt vitbetsat ekgolv. MVH Alexander

16/04/2018 23:30:21

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Alexander

De köksluckorna tror jag blir superfina mot en mörk blågrön färg eller en  greige färg. Titta på  LADY 5454 Dark Teal,  LADY 5030 St. Pauls Blue ,  LADY 8394 Vit Poesi och  LADY 1462 Grå Skiffer. Antingen målar man hela rummet i någon av dessa eller en av dem tex 5454 Dark Teal eller 5030 St. Pauls Blue i anslutning till köksdelen och 8394 i resten av rummet. Snickerier målas i  LADY 9918 Klassisk Vit. Provmåla på en bit vit kartong eller liknande så ser du hur du kan kombinera färgerna och hur de blir hemma hos dig.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett elegant uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Lycka till :)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top