Sara

Kategorier:

Fönster : Bomull

Hej! Vi ska måla om huset och har tänkt vitt med gråa/greiga knutar o foder. Fönsterna är redan bomull som vi måste ta hänsyn till. Vi är ute efter en bruten vit. Vi funderar på vit komfort med Ascott, antikgrå eller ljusantikgrå. Finns det risk att bomull kommer se rosa ut? Vilka alternativ mer kan vi titta på? Huset är 30 tal lantligt gårdshus.

03/07/2018 22:39:15

Kommentar

Har nu varit i butik och kollat. Inser att vi inte vill bryta för mkt på dekorfärg och fasad. Är drf inne på ljus antikgrå på dekor och måla fasad i bomull som med fönsterna.. Det ultimata hade varit o hitta ett alternativ till fasaden som är lite mindre gul än bomull. Vad tror ni om villavit?

04/07/2018 22:40:39

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Sara

Vilket fint hus! Jag tycker ni ska måla fasaden i  JOTUN 1001 Eggvit. Den är nästan Bomull men mindre gulaktig. Det blir fint till era fönster. Detaljerna kan vara som du sa,  JOTUN 1391 Ljus Antikgrå eller om man vill att det ska synas mer,  JOTUN 1973 Antikgrå. Måla Ytterdörren i  JOTUN 7053 Lärdal,  JOTUN 9938 Naturligt Svart eller  JOTUN 0025 Dalaröd. Provmåla så ser ni hur det blir på just ert hus.

Om ni vill ha en vit färg till fasaden, så välj  DEMIDEKK Brilliant White. Till detaljerna,  DEMIDEKK Ultimate Täckfärg eller  DEMIDEKK Ultimate Helmatt. Dörren målas med  DEMIDEKK Ultimate Fönster.

Lycka till :)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top