ALL

Se blogginlägget frågan är knuten till.

Hej! Jag har lite färgfrågor:-) I vårt kök kommer vi att ha en köksinredning i färgen Pärlgrå NCS S 1500-N och på väggarna tänker vi göra en bröstpanel i en vit kulör samt att vi tänker måla upptill ovanför panelen. Min fråga är; vilken vit kulör rekommenderar du att måla bröstpanelen i som blir fin mot färgen på köket och har du något förslag på en färg att måla ovanför panelen som alltså också passar mot köket och panelen? Vi har en klassisk stil och gillar neutrala, mjuka färger. Tack på förhand! Bästa hälsningar, A

27/07/2018 17:06:52

Jotun svarar:

Hej All

I detta fall är det bästa att hålla sig till en kall vit färg på panelen,  LADY 9918 Klassisk Vit eller supervita  LADY 7236 Chi. Väggen ovan panelen kan vara samma som panelen eller en dämpad grön eller blå,  LADY 7163 Minty Breeze,  LADY 5249 Linblå eller  LADY 5030 St. Pauls Blue. Provmåla alltid på en vit skiva, kartong eller liknande så att du kan flytta runt färgprovet och se hur det ter sig i olika delar av rummet.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Lycka till :)

13/08/2018 13:25:16
Go to top