Marika B

Se blogginlägget frågan är knuten till.

Lister/dörrar/fönster: Ej målat än

Angränsande rum: Ej målat än

Möbler/köksluckor etc.: NCS S0502-Y05R köksluckor

Tak: Vanlig vit standard takfärg

Hej! Jag ska inreda ett kök med bodbyn köksluckor i off white (NCS S0502 - Y05R), kompositbänkskiva svart stenmönstrad från Ikea och någon form av ek parkett till detta. Vitvaror blir nog inbyggda eller i rostfritt stål och knoppar och handtag i silver nyans. Ett traditionellt kök mao. Vill ha ett ljust kök, som jag kan förändra med gardiner, dukar och accessoarer. Frågan är vilken färg jag ska ha på lister och väggar? Vilka nyanser skulle ni rekommendera? Kommer måla hall och korridor i samma kulör som köket, så det inte blir för spretigt Mvh Marika B 🌸

06/08/2018 14:25:48

Jotun svarar:

Hej Marika

Här kommer förslag på färger. Lister målas i  LADY 1624 Lätthet och väggar i  LADY 1024 Tidlös,  LADY 1622 Reflektion  LADY 1928 Sommarsnö. Provmåla alltid på en vit skiva, kartong eller liknande så att du kan flytta runt färgprovet och se hur det ter sig i olika delar av rummet.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt.

Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Lycka till :)

13/08/2018 15:00:09
Go to top