Fredrik

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Golv och foderlist i ek

Angränsande rum : -

Jag önskar tips på kulörer till en inspeningsstudio som jag bygger i mitt förråd, ca 12 kvm. Golvet är Tarkett Pure 1-stav och taket är furupanel. Jag har övervägt att måla nedre delen av väggen (ca 90 cm) i en mörk kulör t.ex. svart/mörkgrå för att få alla teknik att smälta samman, t.ex. förstärkare, synthar och trummor som ofta är svarta. Jag tänker hänga gitarrer på övre delen av väggen och skulle vilja ha en bra bakgrundsfärg som framhäver gitarrernas olika utseenden. Gitarrerna är röd, svart, lönnträ, etc. Samtidigt skulle jag vilja ha en väldigt varm känsla i rummet vilket kanske står i motsats till ovan gråa utgångspunkter? Vad tycker ni? Jag är öppen för vilda förslag.

06/12/2018 13:28:48

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Fredrik

Vilket kul projekt :))

Varför inte ha en mörkgrön färg på den nedre delen av väggen, tex   LADY 7613 Northern Mystic, i stället för svart. På så sätt finns det en lite kontrast kvar vilket gör att du ser dina trummor mm ;) Måla övre delen i  LADY 12076 Modern Beige. Provmåla och se vad du tycker.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt.

Lycka till :))


Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top