MW

Lister/dörrar/fönster: S0603-G8OY

Angränsande rum: Tidlös

Möbler/köksluckor etc.: Ljusgrå

Tak: Troligen klassiskt vit (väldigt vitt)

Vi ska måla ett sovrum i vårt fritidshus med Lady Minerals i färgen Grå skiffer. En av väggarna är en vägg med liggande panel som jag gärna vill ha i någon ljus färg. Bör vi välja färgen Tidlös som vi har på väggarna i vardagsrum/kök (angränsande rum) eller kan vi välja någon annan ljus/vit nyans? Vilken i så fall?

07/01/2019 20:49:45

Jotun svarar:

Hej

Kika på  LADY 8281 Pale Linden,  LADY 8303 Vit Ljung och  LADY 1973 Antikgrå eller  LADY 1024 Tidlös som du ju redan är bekant med. Provmåla alltid på en vit skiva, kartong eller liknande så att du kan flytta runt färgprovet och se hur det ter sig i olika delar av rummet.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. För de som gillar rustika kalkade väggar (betong-aktigt utseende), finns  LADY Minerals kalkfärg i utvalda kulörer .

Lycka till :))


09/01/2019 11:10:53
Go to top