Annika

Hej! Vi ska måla om en hel våning på 260 m2 från 1895. Det är 3,5 m i tak. Två av rummen är dock vindsrum, där det är lägre snedtak och endast små takfönster (inga kupor). Vi tycker om era färger i Identity serien och funderar på att använda den i hela våningen. Vi har fastnat för Varmgrå matt snickerifärg på garderobsväggen i det ena vindsrummet (bild) men sen är jag osäker på vilken färg de vertikala väggarna ska ha (kanske Sheer Gray) och snedtaket (kanske vitt, vilken?). Därutöver finns det två ytor som är murstock (vita? samma som snedtaket om vitt?). Hur tycker ni vi ska välja? Med vänlig hälsning, Annika

08/01/2019 21:58:17

Jotun svarar:

Hej Annika

 LADY 0394 Varmgrå och  LADY 12077 Sheer Grey är fina ihop. Vad gäller sne-taket så kan man göra på lite olika sätt. Antingen målar man väggar och tak i samma kulör, om man har lite höjd på taket, för att skapa ett lugnt rum, tex sovrum. Eller, så målar man taket vitt,  LADY 9918 Klassisk Vit.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Lycka till!

09/01/2019 11:38:40
Go to top