Eva

Kategorier:

Hej! Har sett en vacker gul/beige kulör på Minimocks Petras instagramkonto. Hon svarar att den heter Hay och kommer från Jotun Lady, men jag kan inte hitta den i er kollektion. Finns denna kulör fortfarande? Har ni tips på vacker ljusbeige/vit kulör att kombinera denna med?

10/01/2019 21:30:17

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Eva

Jag gissar att hon menar 8042 Fresh Hay men det är en ljusgrön färg. Fin färg till denna är i alla fall  LADY 8470 Smooth White eller  LADY 1024 Tidlös. Som sagt, lite osäker på om hon menar denna. Provmåla och se vad du tycker om.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Lycka Till : ))


Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej! Nej den kan det inte vara. Väggen är snarare senapsgul. Se bild från väggen bifogad. Vet ni vilken det är? Obs. Eftersom bilden inte är min, bör den inte publiceras på bloggen. Mvh Eva

11/01/2019 22:37:05

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Eva

Känner tyvärr inte till att vi har en sådan som heter Hay men kika på  LADY 1623 Marrakesh,  LADY 10683 Cashmere och  LADY 10001 Dijon Yellow och se om det skulle fungera..

Lycka till!

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top