Linda

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Nås s 0500-N

Angränsande rum : S 2005-y 50r

Håller på med ett sovrum i österläge. Det ör ca 20m2 Golv blir i valnöt, detaljer som lister mm i S 0500-N. På bilden ser ni ett svart parti där kommer det en altandör (franska dörrar) som stämmer väl överens med fönster. Bild 1 Angränsande hall är i kulör S 2005-Y50R målad med Lady Pure Colour. Intill detta sitter även Ralph Lauren tapeten Ashfield Floral. Vad ska jag välja för färg till mitt nya rum? Är sugen på något mörkare. Detaljer i sovrummet lampor mm. blir i Guld/mässing och svart. Ser fram emot ert råd.

05/02/2019 08:03:37

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Linda

Fint :) Kika på LADY 7613 Northern Mystic (mörkgrön) och  LADY 4477 Deco Blue. Provmåla på ett större vitt papper eller skiva som du kan flytta runt och se hur det blir på olika ställen i rummet.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Lycka till

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top