Beta

Kategorier:

Hej! Jag har en riktig utmaning att färgsätta en liten box. Den är näst intill 2×2×2 220 i tak, 275 längd och 250 brett. Det kommer att fungera som lunchrum. Det får gärna vara vågat men såklart inte gå över styr eftersom det är en så begränsad yta. Det är vitt nu och finns ett slags "fönster" med frostat glas och inget dagsljus. Man går ett trappsteg ner till rummet. Resten är kontor och smakfullt men neutralt. Lite nordisk design med ljusa träslag och neutrala färger. Finns andra alternativ än grått, beige, vitt osv? Någon färgkombo som kunde bli spännande? Kan man blända varma och kalla hipp som happ? Läste att kalla för er tar minsta plats så att säga. Stämmer det? Mvh

09/02/2019 16:37:24

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Beta

Här tycker jag att rummet är så pass litet så man måste försöka hålla det lugnt. Kika på någon av våra nya pasteller tex  LADY 20119 Transparent Pink,  LADY 10290 Soft Touch och  LADY 7626 Airy Green. De är fina med nordisk design. Provmåla alltid på en vit skiva, kartong eller liknande så att du kan flytta runt färgprovet och se hur det ter sig i olika delar av rummet.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. 

Lycka till :)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top