Mark

Hej! Jag håller på att flytta ut mitt kök så jag får öppen planlösning. Sovrummet kommer att ha veddinge grå skåp runt om sängen med färgkod 2502-B. Sovrummet blir väldigt litet. Tänker mig att måla väggarna i samma kulör fast matt. Vad tycker ni annars? Hallen precis utanför har en varm ljusgrå färg och det stora rummet har Stockholmsvit(varm beige). Mvh Mark

11/02/2019 09:14:08

Jotun svarar:

Hej Mark

Det låter som en fin ide att måla samma kulör på skåp och väggar men olika glansgrad :) Har du möjlighet att ta reda på färgkoden på väggarna i v-rum och hall så ska jag hjälpa dig. Likaså är det viktigt att ta reda på vad dina snickerier har för vit färg. Drar den lite åt det gula hållet kan det gula framträda mer när man tex väljer blå färger. Det behöver inte bli fel men det är viktigt att provmåla sig fram så du ser hur det blir i ditt ljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Lycka till :)

11/02/2019 11:21:08
Go to top