Emelie

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : ingen vald

Angränsande rum : ingen vald

Hej! Önskar få hjälp med några färger i vårt nybygge. Köket ska vara i två färger vit + greige. Endast "köksramen" ska vara greige. Huset står i söderläge med många stora fönster ut mot havsutsikt. Behöver hjälp med val av greige färg. Vilken vitfärg passar ihop med den färgen i på övriga köksluckor och köksö? Vilken färg/färger kan tänkas till lister, foder, tak och väggar? I övrigt kommer det finnas ett "vinrum" i köket som är i glas med svarta ramar. Kranar och dylikt kommer vara i svart samt fönsterramar. Bifogar bild på hur vi tänker med köket, där träfärgen är önskar vi greigekulören. Bifgoar även ungefärlig kulör på vårt tänkta köksram. Vore SÅ TACKSAM för hjälp. /Emelie

11/02/2019 10:28:49

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Emelie

Kika på  LADY 10342 Kalkgrå till ramen och  LADY 9918 Klassisk Vit på de andra köksskåpen,  LADY 10341 Kalk till väggarna. Snickerier, dörrar, fönster och tak målas i  LADY 9918 Klassisk Vit. Alternativt,  LADY 10341 Kalk på ramen och allt annat i Klassisk Vit. Provmåla och se vad ni tycker.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Lycka till :)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Tusen tack för svar! :)Ska genast bege mig att hämta prover för dessa kulörer.

11/02/2019 14:09:11

Svar från kulörrådgivaren:

Bara roligt att hjälpa till :)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top