Hanna

Kategorier:

Hej! Jag vill måla mitt köka i glada, våriga färger. Jag tänker grön /turkos, gul och rosa. Kan ni hjälpa mig vilka nyanser som skulle funka ihop?

09/03/2019 14:05:35

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Hanna

Vilket kul projekt! Jag hjälper dig gärna men om du har möjlighet att ta reda på vilken färg du har på dörrar och snickerier. Drar den åt gult eller kritvitt? Det betyder mycket när man väljer övriga färger. Återkom gärna med detta så hjälper jag dig vidare.

MVH

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej igen, Vi ska måla om allt. Så jag tar gärna emot tips på neutral vit som skulle kunna fungera. Eller om du vill ge flera olika alternativ. Tack så mycket!

11/03/2019 14:32:25

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Hanna

Om du vill mixa lite färger kan det vara fint med  LADY 7626 Airy Green på väggarna,  LADY 10290 Soft Touch på köksskåp och  LADY 9918 Klassisk Vit på snickerier, fönster och i taket. Det är också fint med köksskåp i  LADY 9938 Naturligt Svart och  LADY 7626 Airy Green eller  LADY 10290 Soft Touch på väggarna. Provmåla alltid på en vit skiva, kartong eller liknande så att du kan flytta runt färgprovet och se hur det ter sig i olika delar av rummet.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Lyckat till!

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top