Fredrik

Lister/dörrar/fönster: vitt/vitt/vitt

Angränsande rum: Vitt

Möbler/köksluckor etc.: Köksluckor vitt

Tak: vitt

Hej! Vi ska måla om vår kök och hall. Huset är från tidigt 2010 tal och då innebär det vitt, i princip överallt. :/ Nu vill vi sätta lite färg i hallen och köket till att börja med. Vi är inne på att ha lite mörkare blå ton i köket och annan passande färg till hall. Provmålat i kök med Bl.a. st Pauls men den är för grå. Industrial blue, skulle den fungera ? Hallen är långsmal med dörrar och öppning in till köket som är bredvid. Hallen leder också ut till vardagsrummet. Ska man ha en ljusare ton där ?

11/03/2019 15:17:02

Jotun svarar:

Hej Fredrik

Kika på  LADY 4625 Nordiskt Hav och  LADY 5455 Industrial Blue till köket. Dessa blå är mycket mer kulörta än  LADY 5030 St. Pauls Blue. Hallen kan vara i  LADY 1877 Vallmofrö som är en mycket omtyckt mörk grå färg. V-rum kan vara ljusare som du säger. kika här på  LADY 8470 Smooth White som är en fin grå färg. Provmåla alltid på en vit skiva, kartong eller liknande så att du kan flytta runt färgprovet och se hur det ter sig i olika delar av rummet.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Lycka till :)

13/03/2019 11:08:41
Go to top