Lina

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Vit, inget fönster

Angränsande rum : Inget

Hej, behöver tips på grön väggfärg till vår lilla toalett. Idag ganska kalla färger, så vill ha en varmare upplevd känsla. har Inget fönster eller naturligt dagsljus in, grått klinkergolv, vit panel på halvvägg. Vi vill dock inte att den ska vara för grön, mer grå, brun varm ton, inte blå ton. Tack snälla. Lina

19/03/2019 21:16:55

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Lina

Jag hjälper dig gärna men har du möjlighet att ta reda på vilken vit färg det är på panelen så är det lättare att komma rätt. Drar den åt gult eller känns den kritvit? Återkom gärna med detta så hjälper jag dig vidare.

MVH

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej, Nej det vet jag tyvärr inte alls, det är som panel/kakel och inte vi som satt upp det. Men nej det drar inte mot gult, snarare mer kall kritvit. Hoppas det kan hjälpa för vidare tips. Vi har målat lite med Treasure, men kan den bli för blå? Tack snälla!

21/03/2019 08:22:26

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Lina 

 LADY 7628 Treasure och  LADY 7629 Antique Green är fina, ganska neutralt gröna färger. Om du vill ha en varmare grön kika på  LADY 8302 Lagerträd,  LADY 8252 Green Harmony och  LADY 8469 Green Leaf. Provmåla alltid på en vit skiva, kartong eller liknande så att du kan flytta runt färgprovet och se hur det ter sig i olika delar av rummet.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Lycka till :)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top