Karin

Kategorier:

Hej! Jag kan inte bestämma fle om jag ska välja smooth white, space eller tidlös i vårt vardagsrum. Vi ska ha klassisk vit på lister och foder men golvet är ganska gult. Känner mig orolig för att tidlös är för ljus och inte kommer bryta mot snickerier men vill inte ha för mörkt heller. Jan tidlös bli för gul?

21/03/2019 12:35:56

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Karin

Om ni ska ha  LADY 9918 Klassisk Vit på snickerier så skulle jag välja  LADY 8470 Smooth White av de färger du väljer mellan.  LADY 1024 Tidlös och  LADY 10678 Space blir finare till  LADY 1453 Bomull. Provmåla alltid på en vit skiva, kartong eller liknande så att du kan flytta runt färgprovet och se hur det ter sig i olika delar av rummet.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Lycka till!

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top