E.B

Se blogginlägget frågan är knuten till.

Lister/dörrar/fönster: Vita, vet tyvärr inte vilken, men fabriksmålafe lister

Angränsande rum: Vit, vet tyvärr inte färgkod där heller.

Möbler/köksluckor etc.: Golv, gammal gulnat ekparkett

Tak: Vit panelgrund Beckers. Hittar tyvärr inte färgkod

Vi ska dela av ett rum med en liten vägg, och i den ena delen ska vi måla väggarna med northern mystic, min dotters önskan var att få ett skogsgrön rum. Golvet är av gammal ekparkett som gulnat, o i dagsläget kommer vi inte slipa det. Har ni tips på en kulör till andra rumshalvan, som passar till northern mystic o samtidigt kan dämpa den gula känslan på golvet? Ska man hålla sig till en grön nyans o tips på vilken isf? Eller ska man bryta av med någon annan kulör? Andra delen, den vi vill ha tips på är ett tv-rum så vi tänker oss en lite mer dämpad kulör, alltså inte allt för stark o inte alls så mörk som northern mystic. Tacksam för tips🙏! /Emma

08/05/2019 15:46:57

Jotun svarar:

Hej

Åh, så fint!  LADY 7613 Northern Mystic är fin ihop med en varmare beige tex  LADY 12076 Modern Beige,  LADY 12075 Soothing Beige eller varför inte en pudrigt varm aprikos  LADY 10290 Soft Touch eller aningens mörkare  LADY 12083 Devine. Provmåla på en vit skiva, kartong eller liknande så att du kan flytta runt färgprovet och se hur det ter sig i olika delar av rummet.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. 

Lycka till :))

10/05/2019 14:56:41
Go to top