Emelie

Hej, behöver hjälp med färgsättning i vardagsrum och två sovrum. Det ligger ett ljust lutat och oljat furugolv i hela lägenheten. I köket och hallen som går ihop har vi målat med Jotun kalk. Vardagsrummet syns från hall och kök, det är ett ljust rum med sol mitt på dagen, vilken färg skulle passa bra där? Vill ha en rätt neutral där, då jag för tillfället har en grå soffa som är ”kall” i tonen. Har varit inne på sommarsnö och reflektion, vad tror ni? Samt vill inte att sommarsnö ska bli gul om den nu blir det? Vad kan jag ha för färger i de två sovrummen?gärna två olika till sovrummen. Ena rummet har solljus hela dagen, medan det andra har morgonsol och lite kvällssol. Vill att hela lägenheten ska kännas att den ”hänger ihop”, varit inne på raw canvas, space, sheer grey, blek sand osv, men vet inte vad som skulle passa bra? Kommer ha mest vita, svarta och trä i detaljer och tyg. Lite ”lotta Agaton” stil.

08/05/2019 21:36:06

Jotun svarar:

Hej Emelie

Fint med  LADY 10341 Kalk i köket och hallen. V-rum kan bli fint i  LADY 1622 Reflektion,  LADY 0486 Silke eller  LADY 1376 Froströk. Sovrum i  LADY 10342 Kalkgrå och  LADY 20119 Transparent Pink i det rummet som har solljus hela dagen. Snickerier målas i  LADY 9918 Klassisk Vit. Glöm inte att provmåla.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Lycka till :)

10/05/2019 15:07:50
Go to top