Malin

Lister/dörrar/fönster: Ljusgrå

Angränsande rum: Airy green

Möbler/köksluckor etc.: Rostfritt stål - kök, möbler ljus ek

Tak: vitt

Hej, Jag såg detta foto hos Ikea och blev besatt av att hitta liknande färger hos er. Söker alltså en mycket ljus grön /angränsande vit samt en kall grå. Jag har använt mig av er app och tänker kanske att airy green och ljusgrå kan vara liknande? Eller har ni andra förslag som ni tycker är närmre fotot? Jag vill inte att den gröna blir för mörk, hellre mer mot vitt/grönt än grönt/grönt. Tack på förhand! Malin

13/05/2019 21:46:24

Jotun svarar:

Hej Malin

Vilken bild! Såå fint :)) 

Jag tror som du själv säger att  LADY 7626 Airy Green kan vara fin och som grå kan du använda  LADY 1622 Reflektion. Tak målas i  LADY 9918 Klassisk Vit eller  LADY 7236 Chi för att få den där krispiga känslan. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt i rummet. Se också hur färgerna uppför sig i olika ljus, lampljus och dagsljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Om du har ett slätt tak målas det med  LADY Perfection.

Lycka till :)

14/05/2019 12:35:38
Go to top