Maarika

Hej jag har ett gammalt hus från slutet av 1800 talet .Renoveringen av köket är på gång, där väggar , tak är täckta med nya paneler samt ett nytt trägolv. En vägg har lämnats öppet med timmer . Vid spisen så sattes det in ett fint Marokanskt kakel . Jag ber er om ett färgråd i helhet för väggar, tak, golvet , för ett harmoniskt och lugnt intryck. Färgkoden för köksluckorna är ännu inte beställda även där behöver jag råd för att få mer helhet. Köket har inte så mycket ljus , med ett litet fönster mot norra sidan samt en balkongdörr söder sida med vita karmar. Tacksamt för ert svar Maarika Tyvärr är inte allting klart ännu men hoppas att ni förstår helheten .

09/06/2019 09:53:45

Jotun svarar:

Hej Maarika

Så fint! Superfint med timmerväggen också. Man skulle kunna tänka sig köksskåp i  LADY 9938 Naturligt Svart eller  LADY 1434 Elegant och tak och ny väggpanel i  LADY 9918 Klassisk Vit. Timmerväggen skulle jag nog lasera i  LADY Pure Nature 9049 Valnöt. Golvet behandlas så att det liknar den laserade timmerväggen eller målas ljust i en grå som matchar det grå i kakelplattorna. Lite svårt att säga exakt vilken grå det kan vara. Kika på  LADY 8470 Smooth White . Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Paneltak målas med  LADY Interior Finish och släta tak med  LADY Perfection. Den timrade väggen laseras med  LADY Pure Nature och om golven ska målas använd http://trestjerner.se/produkter .

Lycka till :)

10/06/2019 10:21:25
Go to top