Linnéa

Lister/dörrar/fönster: Förslag mottages

Angränsande rum: Sovrummet. Sängen är ljusgrå och byråer i rotting.

Möbler/köksluckor etc.: vi ska sätta in ett Ikeakök med Veddige grå.Vi ska lägga vitoljad ekparkett i hela lägenheten. Smådetaljer kommer vara svarta och mycket inslag av rotting. Soffan är mörkgrå Söderhamn. Köksbordet är i ask och stolar svarta med rottingsits.

Tak: Vi ska måla tak så förslag mottages.

Hej! Vi ska renovera vår nya tvåa. Färger jag vill ha är: en ljusgrå i kök/vardagsrum (öppen planlösning) I sovrummet vill jag ha en beige kulör, inte för mörk. I hallen är jag ganska säker på kulören minty breeze. Vilken grå och beige kulör passar bäst? Vänligen Linnéa

10/06/2019 21:11:32

Jotun svarar:

Hej Linnea

 LADY 7163 Minty Breeze I hallen blir fint :)) Till detta är det fint med  LADY 1931 Kokos och  LADY 1140 Sand . Om man vill ha lite kallare färger är det fint med kombinationen  LADY 0553 Ascott och  LADY 1622 Reflektion ihop med Minty Breeze. Blanda inte de olika kombinationerna utan välj en. Det blir mest harmoniskt. Tak och snickerier målas kritvita i  LADY 9918 Klassisk Vit. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taket målas med  LADY Perfection.

Lyckat till :))

11/06/2019 15:28:41
Go to top