Lisa

Kategorier:

Hej! Vi behöver bestämma färg till vårt nya badrums väggar och ta (delvis snedtak) och behöver hjälp! Vi har tänkt att köra åt det blå-grå hållet (får dock inte bli babyblått) och undrar om ni kan tipsa på färg både på väggar och eventuellt i taket? Golvet kommer att vara kakel i vitt hexagon, vi har vitt badkar, matta svarta blandare, svart metallunderrede och egengjuten mörkgrå betongbänk/handfat. Vill uppnå ett badrum som är mysigt och ska kännas som vilket annat rum som helst i huset. Rummet har två takfönster så det är ett rätt så ljust rum. Har tyvärr inga färgkoder men bifogar bilder på ett par andra rum i huset. Tack på förhand! Lisa

08/07/2019 14:54:07

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Lisa

Kika på  LADY 5249 Linblå,  LADY 5044 Blåis,  LADY 5030 St. Pauls Blue ,  LADY 4638 Dunkelgrå och  LADY 4618 Kvällshimmel. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

 LADY Aqua ger badrummet vackra, silkematta väggar och är den enda våtrumsfärgen på marknaden med silkematt glans oavhängigt vinkel. Färgen kan blandas i alla färger så att du kan skapa precis den stil och atmosfär du önskar i badrummet.

Innan du målar måste du komma ihåg att våtrum kräver färgsystem med helt enga egenskaper. LADY Aqua ingår som en del av Jotuns godkända våtrumssystem. 

Lycka till


Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top