Lisa

Hej! Vi behöver bestämma färg till vårt nya badrums väggar och ta (delvis snedtak) och behöver hjälp! Vi har tänkt att köra åt det blå-grå hållet (får dock inte bli babyblått) och undrar om ni kan tipsa på färg både på väggar och eventuellt i taket? Golvet kommer att vara kakel i vitt hexagon, vi har vitt badkar, matta svarta blandare, svart metallunderrede och egengjuten mörkgrå betongbänk/handfat. Vill uppnå ett badrum som är mysigt och ska kännas som vilket annat rum som helst i huset. Rummet har två takfönster så det är ett rätt så ljust rum. Har tyvärr inga färgkoder men bifogar bilder på ett par andra rum i huset. Tack på förhand! Lisa

08/07/2019 14:54:07

Jotun svarar:

Hej Lisa

Kika på  LADY 5249 Linblå,  LADY 5044 Blåis,  LADY 5030 St. Pauls Blue ,  LADY 4638 Dunkelgrå och  LADY 4618 Kvällshimmel. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

 LADY Aqua ger badrummet vackra, silkematta väggar och är den enda våtrumsfärgen på marknaden med silkematt glans oavhängigt vinkel. Färgen kan blandas i alla färger så att du kan skapa precis den stil och atmosfär du önskar i badrummet.

Innan du målar måste du komma ihåg att våtrum kräver färgsystem med helt enga egenskaper. LADY Aqua ingår som en del av Jotuns godkända våtrumssystem. 

Lycka till


09/07/2019 13:22:45
Go to top