Marina

Kategorier:

Hej, Jag ska måla ett sovrum innan vi flyttar in i det. Jag är väldigt sugen på att måla det ganska mörkt grått och även måla taket i samma kulör. Tänker mig att det ska vara matt färg. Är det att gå för långt och vilken kulör ska jag ta?! Vet inte riktigt vad jag ska ha för punktfärger. Tänker gult (mer åt senap) eller puderrosa. Lampor och krukor i mässing. Rummet är ca 3,5 x5, 5 meter. 2 hyfsat stora fönster bredvid varandra runt 2.10 breda och normalhöjd. Takhöjd 2.50. Rummet har morgonsol och vi har sol på den sidan halva dagen i alla fall minst. Tacksam för tips och råd. Mvh Marina

09/07/2019 16:39:38

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Marina

Det låter superfint och blir harmoniskt och ombonat. Tänk på att ha en annan färg på golven. Annars kan det kännas som om man "kliver i luften". Kika på färgerna  LADY 10678 Space och  LADY 12077 Sheer Grey. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. 

Lycka till!

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej, Tack för ditt svar. Golvet är i ek. Har en fundering på att ev vaxa det framöver, men inte just nu. Såg även en grön 7613 northern mystic, men blir det jättemörkt med den? Tack för hjälpen.

10/07/2019 13:24:06

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen

 LADY 7613 Northern Mystic är superfin mot ek.

Ha en fin dag

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top