EB

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Industrimålade vita lister

Angränsande rum : Neutral ljust grå, minns inte ifall den hette morgondis kanske

Funderar på att måla vårt sovrum med kulören Evening green. Jag har även två inbyggda garderober med släta dörrar. Ska jag måla in dessa i samma kulör som väggen el vilken kulör skulle jag kunna välja annars? Vilka accentfärger är fina ihop med Evening green? Fick så bra hjälp sist när vi målade om min dotters rum med northern mystic, tack för hjälpen!

09/07/2019 19:47:50

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen EB

Tack för glada tillrop :)) Alltid roligt att hjälpa till :)) Om er dotters rum är målat i  LADY 7613 Northern Mystic så tycker jag att ni ska kika på  LADY 7629 Antique Green eller  LADY 7628 Treasure istället för Evening green. De harmonierar bättre med Northern Mystic. Superfint om ni målar in garderobsdörrarna i samma kulör. Det blir elegant och lugnt. Fina färger till är de grå  LADY 12077 Sheer Grey och  LADY 12078 Comfort Grey men även de rosa  LADY 2024 Senses och  LADY 20119 Transparent Pink. Om ni valde någon av de kompletterande färger som jag tipsade om till er dotters rum så skulle jag välja någon av dem i ert rum för att hålla ihop det hela. Alltså  LADY 12076 Modern Beige,  LADY 12075 Soothing Beige,  LADY 10290 Soft Touch eller  LADY 12083 Devine. Bra att tänka helhet :)) Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med   LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Lycka till :))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top