Tova

Se blogginlägget frågan är knuten till.

Lister/dörrar/fönster: Inget bestämt ska köpa nya

Hej Jag håller på att renovera min lgh och ska färgsätta allt. Har en idé att i mitt sovrum måla väggar och tak i samma nyans gärna någon mörkare. Fönstret ska vara vitt. I hallen finns 4 dörrar och en garderob. Dörrposterna går hela vägen upp till tak med en spegel ovanför dörrarna. Kan tänka mig mörkare dörrar hela vägen upp till tak. Klinkergolv i hall och kök ljust beige. I köket är det just nu vita luckor men kanske byter till ljus ljus grå. Har inte bestämt färg i köket än. I vardagsrummet har vi inte bestämt färg. Golvet i vardagsrummet och båda sovrummen kommer vara mörkare ekparkett Nougat från byggmax. Det andra sovrummet är sonens och han vill ha en svart vägg. Gillar mer grått än beige, mineral färgerna gillar jag. Har en vit stringhylla, vit tv bänk. Ska köpa ny soffa med färg 😊 Är ute efter att få en helhet i lägenheten en röd tråd. Kom gärna med tips 😊 Mvh Tova

09/07/2019 23:17:49

Jotun svarar:

Hej Tova

Så bra att du tänker på helheten. Lite osäker på hur er lägenhet ser ut och hur stor den är men här kommer en färgpalett.  LADY 1622 Reflektion,  LADY 12077 Sheer Grey,  LADY 0394 Varmgrå,  LADY 20119 Transparent Pink och  LADY 12086 Rustic Pink eller i ställer för de rosa,  LADY 7628 Treasure,  LADY 7629 Antique Green eller  LADY 3377 Slate Lavender. Taken kan målas i  samma kulör som väggar men tänk på att golven då får en annan färg så det inte känns som om man kliver i luftan. Vit färg till snickerier, fönster och tak om ni målar dessa vita  LADY 9918 Klassisk Vit. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Perfection.

10/07/2019 12:43:46
Go to top