K.L.

Kategorier:

Hej! Jag ska måla om min köksinredning och behöver råd vad jag ska välja för färg. Jag har valt att tapetsera köket med Duro 1900 Ljungbacka beige. Jag har en tanke att fånga upp den vita bakgrunden med kulörkod 9918 S 0500-N att måla kaklet i, har valt lady supreme 15 för det ändamål. Lister längs fänster, tak och golv kommer målas i samma kulör och färg. Köksluckor vill jag måla i en grå ton som passar till tapeten då det i tapeten finns en grå "ram" runt blomman. Vill gärna ha en varm grå färg. Vilken färg skulle passa i taket? Hela köket med alla detaljer ska målas om och nytt golv läggas in.

09/07/2019 23:36:52

Svar från kulörrådgivaren:

Hej KL

lite osäker på vilken vid och grå det är i tapeten. Det bästa är att hämta färgprover i din färgbutik och jämföra vilken vit och vilken grå som kommer närmast. Sedan hjälper jag dig gärna vidare därifrån. Här hittar du din färgbutik https://www.jotun.com/se/se/b2c/dealers/find-dealers/index.aspx 

Hur du går till väga när du målar kaklet och vilka produkter du använder är en fråga för våra tekniska experter. Dem når du på 031-696300 och fråga efter vårt kundcenter, eller skicka ett mail till info@jotun.se.

Lycka till!

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top