Linneaa

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Antikvit tror jag.

Angränsande rum : Greige

Hej! Jag ska sätta in ett bodbyn grå-kök med vit marmorbänkskiva och mässingshandtag i min öppna planlösning. Det jag vill ha hjälp med är att hitta en kulör som är så lik bilden jag bifogar som möjligt och en ljusare ton som passar till köket. Skickar även med bild på golvet.

17/07/2019 00:43:39

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Linneaa

Jag hjälper dig gärna men är lite osäker på vilken bild du refererar till vad gäller väggfärgen? Återkom gärna med detta så ska jag hjälpa dig med en harmonisk färgskala.

Mvh

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Den gröna 🙈

17/07/2019 12:19:20

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Linneaa

Ber om ursäkt men har du även möjlighet att ge mig färgkoderna på ditt greige-rum och dina antikvita lister. Det kommer påverka hur du upplever slutresultatet. Om du inte vet färgkoderna är det lätt att låna hem färgprover från din färgbutik och hålla upp dem mot lisöserna och väggarna och se vilken som är mest lik.

På återhörande igen :))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Vi har inte målat dem än, så du får gärna tipsa om dem färgerna med. 😅

18/07/2019 14:45:31

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen

Då tycker jag att du ska kika på  LADY 5454 Dark Teal som den mörka gröna,  LADY 10580 Soft Skin som rosa och  LADY 10342 Kalkgrå som greige färg. Måla snickeriernaoch dörrar i  LADY 9918 Klassisk Vit eller om du vill ha en bruten vit,  LADY 1622 Reflektion. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgerna blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus. Provmåla också snickeriefärgen så du även ser hur dessa blir mot de andra färgerna, i ditt ljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank.

Lycka till :))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top