Alicia

Kategorier:

Vilken takfärg passar bäst till Lady mineral kalkgrå (på väggarna) Rummet är ca 60 kvadrat och är ett kombinerat kök/vardagsrum. Golvet är ett betonggolv och taket är ca 45 gr vinklat. Vill gärna ha råd angående köksnickerier också. Där finns endast en köksö med mått 1200 x 3000. Möbler är inte inköpta ännu men angränsande rum är ett sovrum som jag tänkte ha samma färg på väggarna och badrummet kommer att målas med Lady Aqua varmgrå.

13/08/2019 05:21:29

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Alicia

Taket målar du i  LADY 9918 Klassisk Vit som är fin till  LADY 10341 Kalk. Köksön kan vara i  LADY 10342 Kalkgrå. Kika på  LADY 10580 Soft Skin eller  LADY 10290 Soft Touch till sovrum. Alla lister, dörrar och fönster målas i  LADY 9918 Klassisk Vit. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taket målar du med  LADY Interior Finish om det är paneltak och med  LADY Perfection om det är släta tak.

Lycka till :))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top