Sandra

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Någon slags neutral vit

Angränsande rum : Varma vita lätt mönstrade tapeter

Vill måla om mitt sovrum direkt på tapeten som sitter bra utan skador. Hyresrätt och endast "ljusa kulörer" godkänns (oklart var den gränsen går men ska stämma av med hyresvärden). Tänker mig någon slags grå/blå/grön nyans, kanske kall men är öppen för andra förslag. Utöver de större möblerna på bilderna är jag öppen för att byta ut färgerna på inredningen (gardiner m.m.) så att de passar den nya väggfärgen. Observera även det smutsbeige linoliumgolvet som tyvärr inte går att byta ut.

18/08/2019 19:45:17

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Sandra

Jag hjälper dig gärna men har du möjlighet att kolla upp vilken vit färg du har på dina snickerier. Drar den åt det varmvita hållet eller ser de kritvita ut? Det kommer att påverka hur du upplever slutresultatet, speciellt om man väljer en ljus färg. Återkom gärna med detta så hjälper jag dig därifrån.

MVH

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej! De drar nog något åt det varmvita hållet. Mvh Sandra

22/08/2019 08:17:58

Svar:

Har för övrigt stämt av med hyresvärden och t.ex kulören "dunkel" räknas som en ljus färg. Så det behöver inte vara superljust, tack och lov.

22/08/2019 08:20:18

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Sandra

Så bra :) Kika på  LADY 7163 Minty Breeze,  LADY 8281 Pale Linden,  LADY 8470 Smooth White och  LADY 7628 Treasure. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning.

Lycka till

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Jessica

Nu gick det lite fort. Minty Breeze passar bättre till kritvita snickerier, kika på  LADY 8302 Lagerträd i stället.

MVH

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top