Gabriella

Kategorier:

Hej! Vi håller precis på att renovera våra fina 20-talslägenhet och är på jakt efter en snygg greige/grågrönbeige färg till våra köksluckor, något i stil med bild 1. Köket ligger i norrläge och är relativt litet vilket gör att det lätt kan bli ganska mörkt (dock finns ett stort fönster) så hellre en för ljus än en för mörk färg. Bifogar bilder på rummet (gamla köket har precis slitits ut och furutiljor hittades under plastmattan). Vi vill matcha köksluckorna med en vit färg på väggar, lister och tak. Bör dessa ha olika färg? Vi eftersträvar harmoni i lägenheten. Den närliggande inre hallen ska även den målas om, gärna i en ljus ton som fungerar fint med köksluckorna. Hallen har även fina lister som bryter av tak och vägg så vore kul att framhäva detta. Vi är ute efter klassiska ljusa och jordnära färger. Stort tack på förhand! /Gabriella

20/08/2019 16:36:20

Kommentar

Kompletterande info: Vi ser gärna att färgerna går åt de varma hållet och inte det kalla (utan att för den skulle överdriva). Dvs vi föredrar gråbeiget före gråblått etc.

20/08/2019 16:50:43

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Gabriella

Så fint :) Kika på  LADY 10341 Kalk till luckorna,  LADY 9918 Klassisk Vit till väggarna i köket. Måla hallen i  LADY 0394 Varmgrå,  LADY 10290 Soft Touch,  LADY 10580 Soft Skin eller  LADY 1359 Macchiato. Alla snickerier, fönster, dörrar och tak målas i  LADY 9918 Klassisk Vit. Det fina taket i hallen kan målas i samma kulör som väggarna i hallen. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och med  LADY Perfection om det är släta tak.

Lycka till :))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar från kulörrådgivaren:

Hej

Ber om ursäkt. Hallen kan målas i  LADY 10342 Kalkgrå,  LADY 10290 Soft Touch,  LADY 10580 Soft Skin eller  LADY 1359 Macchiato.

Lycka till :)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top