CB

Kategorier:

Hej, Jag ska måla om mitt hus och skulle behöva råd om färgval. Jag har tänkt mig en varmfront nyans och tittat på ljus antikgrå, antikgrå och skodde. Rädd att skodde blir för grön men också att ljus antikgrå eller antikgrå blir för ljust på ett så ganska stort hus? Jag har tänkt mig ”vita” knutar, staket och dörrar. för att huset ska bli för ljust. Mycket tacksam gör vägledning. Mvh,

21/08/2019 14:13:03

Svar från kulörrådgivaren:

Hej 

Kika på färgen  JOTUN 0394 Varmgrå och även på JOTUN 8025 Skodde som är lite kallare. Detaljerna målas i  JOTUN 1001 Eggvit eller  JOTUN 1376 Froströk, grundmuren målas i  JOTUN MUR 1402 Canvas. Terrassen kan laseras i  DEMIDEKK 9710 Terrassgrå. Provmåla alla färger på stora skivor eller kartong som du kan flytta runt och se hur färgen ter sig på olika sidor om huset. Betrakta lite på avstånd.

Lite osäker på vad ni har för underlag på fasad och knutar. Om huset tidigare är målat med slamfärg ber vi dig kontakta våra tekniska experter om hur du går tillväga på bästa sätt. Gå in på jotun.se och klicka på chatfönstret i nedre högra hörnet, så får du kontakt med våra tekniker antingen via chatt eller meddelande och de svarar dig snarast möjligt.

Om huset är målat med vanlig färg målar du med vår allra bästa utomhusfärg någonsin DEMDIDEKK Infinity, till grunden  JOTUN DryTech Murfärg och till terrassen  DEMIDEKK Terrasslasyr.

Lycka till :)

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top