Maria

Se blogginlägget frågan är knuten till.

Hej! Ska måla ett helrenoverat sovrum ca 15-17 m2, ligger i anslutn till hall och v-rum, som är målat i neutral ljusgrå nyans. Tak, lister, foder, dörr och fönster kommer att målas vitt. Golvet planeras bli med heltäckningsmatta i ljus färg, t ex beige, sand el dyl. I rummet finns endast ett normalstort fönster. Sängen har en gavel klädd med beige tyg. Jag vill ha en matt skön nyans på väggarna, lugn och med lite kulör. Har funderat på ”grågrön” eller kanske något grårosa” eller något helt annat ? Jag har lite svårt beslut och skulle vara tacksam för ett kulörråd från er specialister. Med vänliga hälsningar Maria

07/09/2019 00:23:37

Jotun svarar:

Hej Maria

Kika på  LADY 5249 Linblå,  LADY 6350 Soft Teal,  LADY 10290 Soft Touch eller  LADY 20119 Transparent Pink. Tack och snickerier målas i  LADY 9918 Klassisk Vit. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color, nya mattare  LADY Wonderwall eller  LADY Balance matt.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och med  LADY Perfection om det är släta tak.

Lycka till :)


09/09/2019 14:52:48
Go to top