Sussi

Kategorier:

Hej, vi renoverar köket och har beiga luckor i NCS2005-Y20R matt. Diskbänken är i rostfritt och över har vi galvad plåt från bänk till tak, inga överskåp. Det vi har problem med är vilken färg vi ska ha på väggarna? Vita för att få så ljust som möjligt? Ljusgrön eller gult är andra färger vi funderat på? Hoppas på svar och tips som gör att vi hittar rätt, tack på förhand Mvh Sussi

08/09/2019 23:46:48

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Sussi

Om ni vill ha en vit färg så kika på  LADY 1624 Lätthet och  LADY 9918 Klassisk Vit . Måla snickerier och tak i samma vita som ni väljer till väggarna. Det blir bäst. Kika även på den nya gula  LADY 11173 Humble Yellow och den gröna  LADY 8281 Pale Linden. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color, nya mattare  LADY Wonderwall eller   LADY Balance matt. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och med  LADY Perfection om det är släta tak.

Lycka till :)


Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top