Sandra

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Träpanel på vägg enligt bild

Hej, Här kommer en fråga om färgsättning för en fjällstuga. Köksluckorna har färgkoden NCS S 3502-Y och delar av väggarna i storstugan är klädda med brun träpanel enligt bifogad bild. Taket är vitlaserat och golvlisterna troligtvis i NCS S 0502-Y. Taklister kommer antagligen målas i samma färg som väggfärgerna. Söker nu i första hand en grå eller greige färg som går bra ihop med köksluckor och panel men också besläktade färger med storstugans förslag som kan användas i hall och sovrum för att få ihop en helhet.

10/09/2019 09:09:18

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Sandra

Fint :) Kika på  LADY 1973 Antikgrå. Jag tycker även att en dämpad rosa kan vara fint, tex   LADY 12083 Devine. Hall i  LADY 7613 Northern Mystic och sovrum i  LADY 7629 Antique Green. Snickerier målas i  LADY 1001 Eggvit. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color, nya mattare  LADY Wonderwall eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. 

Lycka till :))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top