EM

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Vit

Angränsande rum : Nybyggnattion = bara vitt just nu

Funderar på Sovrumx3 Balanse Slate lavender St Pauls blue V-rum uppe Balanse+ljusare grön? Nere Hallen- st paulsblue Sen ska resten av nedervåningen gå i grönt. Men vilken?? Gillar 50-60-tal Viktigaste är att det känns harmoniskt i hela huset. Tack på förhand!!

08/10/2019 05:57:50

Svar från kulörrådgivaren:

Hej 

Jag hjälper er gärna men behöver veta vilken vit färg ni kommer ha på fönster, snickerier och tak. Det kommer påverka slutresultatet eftersom ni kommer se de detaljerna samtidigt med väggarna. Återkom gärna med detta så hjälper jag er vidare därifrån.

Med vänlig hälsning :))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej! Jag har tänkt att behålla dem i befintligt vita. Det är ju nyproduktion och dem har gjort dem rätt så kritvita. Inga grå eller gula inslag som jag kan se... Vet inte om det hjälper... Hälsn Emma Wedin

08/10/2019 18:33:15

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Emma

Det låter bra. De färger du valt passar fint med kritvita lister. Kika på  LADY 7637 Exhale som ljusare grön. Superfin ihop med  LADY 6325 Balans,  LADY 3377 Slate Lavender och  LADY 5030 St. Pauls Blue. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color, nya mattare  LADY Wonderwall eller  LADY Balance matt. 

Lycka till :))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top