Emma

Kategorier:

Hej! Vi tänkte måla om alla väggar/tak/lister i vår nya lägenhet. Vi funderar på Exhale eller Minty Breeze i ”Sovrum 2” som ska kunna fungera som vårt sovrum nu, och eventuellt ett barnrum i framtiden. I vår nuvarande lägenhet har vi St pauls i sovrummet, vi trivs bra med det mörkare, men vill inte ha mörkare än så, därför har vi tittat på de grön/grå färgerna som ett alternativt till att köra på samma färg igen. ”Sovrum 1” planerar vi använda som matrum, men ska även kunna fungera som ett sovrum för oss i framtiden. Kök och hall vill vi ha vita. Vilken vit bör vi välja? Vilken/vilka färger hade varit bra i vardagsrummet och Sovrum 1? Vi gillar grå/beige/sand, ganska ljust, till de sociala ytorna. Vilken vit färg blir snygg till snickeriet? Stort tack för svar!

16/10/2019 17:10:15

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Emma

Fint :) Kika på  LADY 7637 Exhale till sovrum 2,  LADY 5490 Serene Blue till sovrum 1,  LADY 12077 Sheer Grey till kök och  LADY 1622 Reflektion till v-rum. Tak, snickerier och fönster målas i  LADY 9918 Klassisk Vit. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color, nya mattare  LADY Wonderwall eller  LADY Balance matt. Matta väggar ger dig ett exklusivt uttryck och en diskret bakgrund till annan inredning.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och med  LADY Perfection om det är släta tak.

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top