christina stahle

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : vitt (vilken?)

Angränsande rum : Tender Green, Minty Breeze eller Soft Mint

Lägenhet på 25kvm. Köksskåp och sovloft i ljus plywood. Väggarna och fönsterkarmarna ska vara vita. Det finns två dörrar från hallen, en till en garderob och en till badrummet. Kakel i badrummet vit, matt 10x10. Vi tänkte oss en mild färg på dörrarna samt badrumsväggarna utan kakel, tex Tender Green, Minty Breeze eller Soft Mint. Vilken vita färg borde vi välja på golv, lister och fönster?

18/10/2019 10:36:09

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Christina

Om man som ni gillar de kalla blå/gröna färgerna som tex  LADY 7163 Minty Breeze,  LADY 6351 Tender Green och  LADY 7555 Soft Mint så blir det finast med en kallare vit,  LADY 9918 Klassisk Vit eller  LADY 7236 Chi på övriga detaljer, tak och väggar. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color, nya mattare  LADY Wonderwall eller  LADY Balance matt.Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och med  LADY Perfection om det är släta tak. Till badrummet, ej dusch, använder du  LADY Aqua.

Lycka till :))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top