Pär

Kategorier:

Lister/dörrar/fönster : Vit

Angränsande rum : vit

Hej! Jag ska göra om mitt kök som är ca 10 kvm och behöver hjälp med val av väggfärg. Jag vill ha en grön färg som ger en lugn och varm känsla. Kortsidan har ett stort fönster, ena långsidan är täckt med Ikeas Bodbyn grå och vitt matt metrokakel med grå fog, andra långsidan har två högskåp i samma lucka och denna gröna färg. Vilken tycker ni?

20/10/2019 20:06:09

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Pär

Kika på  LADY 7628 Treasure och  LADY 7629 Antique Green. Provmåla på stora vita papper som du kan flytta runt och se hur färgen blir i olika delar av rummet, i dagsljus och lampljus.

De vackra, matta väggarna som ger ett mjukare och varmare intryck, får du genom att välja  LADY Pure Color, nya mattare  LADY Wonderwall eller  LADY Balance matt. 

Lycka till :))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun

Svar:

Hej igen! Om man ska välja en vit färg för lister och tak som kompletterar råden och förutsättningarna ovan, vilken skulle ni rekommendera då? Jag kommer att ha 7629 på väggen. Mvh Pär

09/01/2020 15:54:11

Svar från kulörrådgivaren:

Hej igen Pär

Till dina köksluckor och till  LADY 7629 Antique Green så blir det finast med snickerier och tak i  LADY 9918 Klassisk Vit. Trädetaljer som panel, lister, fönster, dörrar, karmar, köksskåp och möbler målas med  LADY Supreme Finish. Den finns i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank. Taken målas med  LADY Interior Finish om det är trätak och med  LADY Perfection om det är släta tak.

Lycka till :))


Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top