Ulrika

Kategorier:

Angränsande rum : Jotun LADY Blåis

Hej, Jag håller på och gör en minirenovering av en gästtoalett. Golvet är i mörkgrå stenliknande kakel. Jag har tänkt sätta Lindanäs kalksten bakom handfat och toalett och tänkte bygga en kommod av IKEA Metod med den ljus/mellangråa luckan Lerhyttan, ett vitt runt handfat och mässingskran. Nu undrar jag vad jag ska måla för färg på väggarna och ett skåp som jag tänkte måla i samma ton. Har krokar i mässing och grön marmor. Har provmålat med Band Stone 1145 och Vallmofrö 1877 men är väldigt osäker. Det känns inte som att någon av dem egentligen passar, eller? Tycker väldigt mycket om Vallmofrö men tycker allt blir för grått. I hallen utanför har jag Blåis 5044. Kan tänka mig att måla dörrfoder i samma färg i badrummet som väggfärgen jag väljer. Bästa hälsningar, Ulrika

14/11/2019 12:01:27

Svar från kulörrådgivaren:

Hej Ulrika 

Tyvärr ser jag inte ena bilden. Skåpluckan har en grå ton med ett stråk av lila i sig. Kika på en mörkare färg tex  LADY 20145 Wisdom,  LADY 4477 Deco Blue och  LADY 4618 Kvällshimmel. Det kan vara effektfullt i en liten gästtoalett. Provmåla och se hur färgerna blir mot skåpet, golvet och kalkstenen i dagsljus och lampljus.

 LADY Aqua ger badrummet vackra, silkematta väggar och är den enda våtrumsfärgen på marknaden med silkematt glans oavhängigt vinkel. Färgen kan blandas i alla färger så att du kan skapa precis den stil och atmosfär du önskar i badrummet.

Lycka till :))

Line
Hälsningar Annika, Kulörrådgivare, Jotun
Go to top